Aprosex

Eλληνα λεβέντη στον τάφο σου θα στήσουμε το πιο γερό το γλέντι..................Πατριδα μας τα 🏡 αγέννητα παιδιά μας.......................... Τα όμορφα πρότυπα όμορφα καίγονται.
Ο καπιταλισμός.Το μόνο σύστημα που σε κάνει να αισθάνεσαι λευτερος την ώρα που σε καταπιέζει.

The most beautifull church of Milan in corso Italia and via Burigoso.

The most beautifull church of Milan in corso Italia and via Burigoso.
Italy it isnt a country its a GOD
Βιβάλντι,Ροσσίνι,Βέρντι,Μποτεζίνι,Μορικόνε,Μπουσκαλιόνε:Οι
6 Γίγαντες της ιταλικής Μουσικής

o

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011dmitri gloukovsli METRO 2933
ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟYΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ'''ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ''' Η ΤΟ''ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ''.ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ,ΠΡΟΤΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΙΝΟ ΔΡΑΜΑ.

Η ΕΛΙΤ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΣ.

ΟΙ ΜΟΝΗΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΑΛΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΝΤΜΙΤΡΙ ΓΛΟΥΚΟΒΣΚΙΣάββατο, 2 Ιουλίου 2011ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ποιηση μεγαλη.
καρολος μπωντλαιρ
ΛΗΘΗ
[Μετ.Γ.ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ]

ΑΠΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ ΨΥΧΗ-ΕΛΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΙΓΡΗ ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΥΤΗ.
ΘΕΛΩ ΓΩ ΤΑ ΤΡΕΜΑΜΕΝΑ ΝΑ ΧΩΣΩ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ
ΩΡΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕΣ ΤΗ ΒΑΡΕΙΑ ΧΑΙΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΥΚΝΗ.

ΣΤΟ ΜΕΣΟΦΟΥΣΤΑΝΟ ΠΟΧΕΙ Η ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ ΜΥΡΩΜΕΝΟ
ΘΑ ΘΑΨΩ ΣΤΟ ΠΟΝΟΓΕΡΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΒΑΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΣΩ ΞΑΝΑΡΧΗΣ ΣΑΝ ΑΝΘΟΣ ΜΑΡΑΜΕΝΟ
ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ.

ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΣΩ..
Σ/ΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΥΠΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟ
ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΥΨΗ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΘΕ Ν/ΑΦΗΣΩ
ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΚΟ.

ΝΑ ΠΝΗΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΝΟ ΛΥΓΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΣΙΧΑΖΕΙ..
ΤΙ ΑΛΛΟ-ΠΑΡΑ Η ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΚΛΙΝΗΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ
Η ΛΗΣΜΟΣΥΝ/ Η ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ
ΚΙ Η ΛΗΘΗ ΜΟΝΟ ΑΠ/ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ.

ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΟΜΠΡΩΣ ΑΠΟΛΑΨΗ ΜΟΥ ΜΟΝΗ
ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΤΩ ΣΑ ΝΑ/ΜΟΥΝΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΩΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΙ ΑΘΩΟΣ ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ
ΠΟΥ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

ΓΙ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΩ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ ΚΡΥΜΕΝΗ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΩΝΕΙΟ ΘΑ ΒΥΖΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΠΕΝΘΕΣ
ΚΙ ΑΠΟΤΗ ΡΩΓΑ ΤΗ ΣΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ
ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕΣ!

ΠΩΛ ΒΕΡΛΑΙΝ
Η ΣΑΠΦΩ.
Μετ.Γ.ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ.

ΞΕΦΡΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑ.ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΟΡΘΟΣΕΙΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΛΙΓΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ Η ΣΑΠΦΩ ΠΟΥ ΤΗ ΦΛΟΓΙΖΕΙ,
ΣΑ ΛΥΚΑΙΝΑ ΣΤΑ ΟΛΟΨΥΧΑ Τ/ΑΚΡΟΓΥΑΛΑ ΓΥΡΙΖΕΙ.

ΤΟ ΦΑΩΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΡΝΙΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΡΑ ΛΥΩΝΕΙ
ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΙΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ

ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΥΛΑΜΠΕ ΑΓΝΗ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΘΕΝΑ ΘΕ Ν/ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΧΛΩΜΑ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΗΣ
ΚΙ ΟΡΜΑ ΣΤΗ ΑΓΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΔΑ Π/ΟΛΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ
ΕΝΩ ΨΗΛΑ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ,
Η ΩΧΡΑ ΣΕΛΗΝΗ ΒΤΟΥ ΕΡΩΤΑ Η ΕΚΔΗΚΗΤΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.

ΛΟΥΙ ΜΠΟΥΓΕ
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ
[Αποσπασμα.Μετ.Γ.ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ]

.....ΣΤ/ΑΝΘΟΣ ΑΠΑΝΩ ΠΟΥΣΒΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ
ΓΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ-ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΘΑ/ΘΕΛΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑ Π/ΑΓΑΠΗ ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ
ΝΑ/ΓΑΠΑΕ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΨΥΧΑΕΙ!


Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011σεναρια
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΗΡΙΑΣ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ.[ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑ ..ΑΝ..].ΕΠΙΣΗΣ ΟΙΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΤΟΠΗ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΗ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΥΡΚΑΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΚΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΡΙΕΣΤΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΝΟΣ ΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ.[Ο ΜΕΛ ΜΠΡΟΥΞ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΑΓΑΛΟΦΥΙΕΣ ΕΥΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΣΑΤΙΡΑ ΤΟΥ..((ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ))..].ΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΥΡΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙ0ΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ[..ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑ ΜΙΡΜΙΓΚΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΟΙ..ΠΟΥ Ο ΤΑΔΕ Η Ο ΔΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Η ΕΚΕΙΝΟ..] ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΝΟ ΕΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ [ΔΗΛ..ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ].ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΔΥΤΟ ΤΗΣ ΛΥΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ...ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ...ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙ0Ν ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..Δ.Ν.Τ.Ι.Α...ΠΟΥ Η ΔΙΨΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ...PLENTY OF MONEY...ΦΥΣΙΚΑ.
Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΟΠΟΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ...Η...ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΙΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ.
-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΒΡΩ [ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ] ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΑΠΕΡΙΨΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙ0Σ ΠΟΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ..κατι σαν τη νυχτα των βρυκολακων του Πολανσκι.ΤΟ ΚΕΜΕΝΟ ΑΡΧΙΖΕ ΑΠΛΑ..ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΝ..ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ...ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΚΟΛΑΒΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΩΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΘΗΚΗ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΤΥΡΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟΥ PLAY =[[ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ]] ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΙΘΗΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΕΝΤΙΜΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ..κτλ ΤΣΟΥΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ..ΕΠ/ΟΦΕΛΟΣ ΗΜΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ [Ετσι αποκαλει ο Αντερσεν τα μη αναγνωρισμενα φιλολογικα εργα] ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΑΓΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝE ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΙΑΣ ΑΚΛΗΡΗΣ ΧΗΡΑΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ.
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΛΑΦΥΡΟΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΙΗΓΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΤΥΧΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΑΣΠΟΡΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΧΛΑΜΙΔΟΦΟΡΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ..ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ..ΞΑΝΘΟΥΣ ΜΑΚΡΥΜΑΛΗΔΕΣ ΠΤΕΡΟΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ..
-ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΙΩΡΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ..ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ [Βλεπε και αρχη του παροντος.. κειμενου..].ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΒΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΑΠΑΤΩΝ ΣΠΡΟΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΕΞΑΦΝA..ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠ/ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΛΟΓΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ...ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...
WHEN A PART OF OUR BODIE SEPARATES FROM THE REST OF OUR BODIE......
THEN THIS CASTERATED HAND-OR LEG-..IT DiYNG BEFORE THE REST OF OUR BODIE.SO..THIS CAUTED HAND CAN SEND TO US MESAGES FROM THE.....UNIVERSE...

humor

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
Α
Η οικονομική καταπίεση των εργατών προκαλεί και γεννάει αναπόφευκτα κάθε είδους πολιτική καταπίεση, κοινωνική ταπείνωση, εξαγρίωση και συσκότιση της πνευματικής και ηθικής ζωής των μαζών. Οι εργάτες μπορούν να πετύχουν περισσότερη είτε λιγότερη πολιτική ελευθερία με σκοπό τη διεξαγωγή του αγώνα για την οικονομική τους απελευθέρωση, καμιά όμως ελευθερία δεν θα τους απαλλάξει από την αθλιότητα, την ανεργία και την καταπίεση, όσο δεν θα έχει αποτιναχτεί η εξουσία του κεφαλαίου. Η θρησκεία είναι μια από τις μορφές πνευματικής καταπίεσης, που παντού και πάντοτε βάραινε τις λαϊκές μάζες, τις τσακισμένες από την αιώνια δουλειά για τους άλλους, την ανέχεια και τη μοναξιά. Η αδυναμία των τάξεων που υφίστανται την εκμετάλλευση στην πάλη ενάντια στους εκμεταλλευτές γεννάει αναπόφευκτα την πίστη για μια καλύτερη μετά θάνατον ζωή, όπως ακριβώς και η αδυναμία του πρωτόγονου ανθρώπου στην πάλη με τη Φύση να γεννάει την πίστη στους θεούς, στους διαβόλους, στα θαύματα κτλ. Σ' αυτόν που σ' όλη τη ζωή δουλεύει και στερείται, η θρησκεία διδάσκει ταπεινοφροσύνη και υπομονή στην επίγεια ζωή, παρηγορώντας τον με την ελπίδα της επουράνιας ανταμοιβής. Και σε εκείνους που ζουν από ξένη εργασία η θρησκεία διδάσκει την αγαθοεργία στην επίγεια ζωή, προσφέροντά τους μια πολύ φτηνή δικαίωση για όλη την εκμεταλλευτική τους ύπαρξη και πουλώντας τους σε συμφέρουσα τιμή εισιτήρια για την επουράνια μακαριότητα. Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Η θρησκεία είναι ένα είδος πνευματικού μέσα στο οποίο οι σκλάβοι του κεφαλαίου πνίγουν την ανθρώπινη μορφή τους, τις διεκδικήσεις τους για μια κάπως ανθρώπινη ζωή.

Σάββατο, 23 Απριλίου 2011ΠΑΘΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ,ΟΛΟΙ ΜΙΣΗΣΑΜΕ,ΖΗΛΕΨΑΜΕ,ΘΡΥΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.ΗΠΙΑΜΕ,ΚΑΨΑΜΕ [ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΔΗΝΗΡΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΩΝ].ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΖΟΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑΤΑ..ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΑ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ.ΕΙΔΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΩΣ [[ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΜΝΗΣΕΩΝ]]-ΟΤΙ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ\ΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ...ΝΕΚΡΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΙΠΩΝΤΕΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΣΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ-ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΟ ΟΜΟΡΦΟΡΕΡΑ ΕΜΟΥ-ΜΑ ΓΙΑΤΙ-ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ..ΚΑΙ ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΥ.ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-[ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΠΟΥ ΗΜΗΝ ΑΤΟΜΟ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟ]...ΠΙΣΤΕΥΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΟΠΩΣ ΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΜΠΑΝΙΑ,ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ κ.τ.λ.ΗΤΑΝΕ ΔΕ ΚΑΙ ΟΠΤΙΜΙΣΤΡΙΑ...ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ[Γιατι ετσι την συνεφερε]..ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ........
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΤΟΜΟ ΜΑΛΘΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΑΔΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΘΥΛΙΚΟΣ ΦΑΟΥΣΤ....ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΟ ΔΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ...ΔΙΟΤΙ ΦΥΣΗ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ ΑΙΣΘΑΝΩΜΟΥΝ ΕΦ/ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗΝ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΑΓΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΡΟΗ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ [ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΙΣΧΥΡΩΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΕΙΘΩ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ ΑΠ/ΟΤΙ ΕΓΩ].ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΕΡΓΗΣΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙ/ΑΥΤΗΝ ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΣΧΕΔΩΝ ΕΡΩΤΙΚΟ.
ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΜΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ.ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΘΑΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΩ...ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ..ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ.ΕΨΙΛΟΕΒΡΕΧΕ.ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΗΠΟΥΡΓΕΙΟΥ [ΠΟΥ/ΤΑΝ ΑΠΛΟ ΟΓΚΩΔΕΣ ΣΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΗΜΑ...ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΟΥ ΟΜΠΡΟΧΡΩΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΑ ΓΚΡΙΖΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ.
ΜΠΗΚΑ!.Ο ΧΩΡΟΣ ΘΥΜΙΖΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΦΟΝΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ.ΕΝΟΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΛΗΣΙΑΖΕ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ...ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΚΡΥΣΑ ΤΟ ΜΗ ΠΑΡΑΘΥΡΩΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΤΟΙΧΟΥΣ.ΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ...[ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΑΥΤΗΣ?]...ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΗ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΕΙΑ..ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ.ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΕΠΩΝΩ ΤΗΣ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ..ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΟΡΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΗΤΑΝ ΜΑΛΩΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ.
-ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΞΑΦΝΟΥ ΕΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΧΤΥΠΗΣΕ....ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ.
το αμφιβολης υπαρξης φασμα χαθηκε.
-[[ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ?]]

ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΥΠΑΛΗΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕ....
-[[ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ]]... ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.....ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ.............................................
-ΝΕΚΡΟΥΣ[ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ]..ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΑΓΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΠΡΩΤΗ ΟΜΩΣ ΦΟΡΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΚΡΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ[ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ]] ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΤΟ...ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου