Aprosex

Eλληνα λεβέντη στον τάφο σου θα στήσουμε το πιο γερό το γλέντι..................Πατριδα μας τα 🏡 αγέννητα παιδιά μας.......................... Τα όμορφα πρότυπα όμορφα καίγονται.
Ο καπιταλισμός.Το μόνο σύστημα που σε κάνει να αισθάνεσαι λευτερος την ώρα που σε καταπιέζει.

The most beautifull church of Milan in corso Italia and via Burigoso.

The most beautifull church of Milan in corso Italia and via Burigoso.
Italy it isnt a country its a GOD
Βιβάλντι,Ροσσίνι,Βέρντι,Μποτεζίνι,Μορικόνε,Μπουσκαλιόνε:Οι
6 Γίγαντες της ιταλικής Μουσικής

o

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

DEATH IS OUR LEADER AND PHYSICIAN.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.ΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ?....ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΘ ΓΚΑΛΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΧΡΟΝΙΑ ΤHΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΣ?...Η...ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΑΜΟΝ ΣΑΜΠΕΔΡΟ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΘΥΜΑ ΕΝΟΣ ΑΤΥΧΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΙΑΔΕΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ [ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΓΚΟΒΙΤΣ..ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ] ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ-ΜΗ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ.ΟΦΛΩΜΠΕΡ ΛΕΕΙ=[[ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΗ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΟY ΣΟΥ/ΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΣΦΗΞΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ]]......-Ο ΓΚΑΛΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΕΡΗ..ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.-Ο ΣΑΜΠΕΔΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΖΗΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΖΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.
ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ Η ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ..[[ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ]].ΟΙ ΑΣΤΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡHΓΟΡΟΥΝΤΑI ΜΙΞΟΚΛΑΙΟΝΤΑΣ ΑΝ ΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΣΤΕΡΑ ΕΙΜΑΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ=[[ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ]].ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ-Μ/ΑΥΤΟΥΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΠΟΙ ΣΕΝΑ.....Ο ΜΑΛΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΙΜΟΓΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ3 ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.Ο ΣAΤΙΡΙΚΟΣ ΘΑΚΕΡΥ ΕΙΡΩΝΕΥΩΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΣΤΗΝ [[ΗΠΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ]] ΤΟΥ ΓΟΥΩΛΝΤΕΝ.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΝΙΣΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.ΚΑΙ Σ/ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ [[ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ]] ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΜΦΥΤΟ = [[ΕΞΙΣ=ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ]].ΟΤΑΝ Ο ΓΚΑΛΝΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΜΙΑ ΣΚΙΑ...ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΗΣΙΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΖΟΦΕΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥ..ΗΤΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.
-Ο ΤΥΦΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ..ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ.
-Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ..ΓΥΡΙΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ..ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ.....................................................................................

ΤΕΛΟΣ Η ΗΠΗΡΕΤΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΦΤΩΧΗΝΕ...ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙBΑΛΟΝ.
-ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΣΤΑΥRΩΜΕΝΟΣ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ.ΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ εκεινου ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΟΥ.
ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΖ ΜΙΖΕΡΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΗΦΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΡΥΒΩ.ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΘΑ ΒΟΥΙΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΣΩ....ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.Ω! ΛΥΤΡΩΣΗ!
Ω ΘΑΝΑΤΕ!
Ω! ΛΥΤΡΩΣΗ.
Αναρτήθηκε από ELLINOTRYPIDA CUTARELLI
Ετικέτες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΠΑΔΟΥΣ.ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου