Aprosex

Eλληνα λεβέντη στον τάφο σου θα στήσουμε το πιο γερό το γλέντι..................Πατριδα μας τα 🏡 αγέννητα παιδιά μας.......................... Τα όμορφα πρότυπα όμορφα καίγονται.
Ο καπιταλισμός.Το μόνο σύστημα που σε κάνει να αισθάνεσαι λευτερος την ώρα που σε καταπιέζει.

The most beautifull church of Milan in corso Italia and via Burigoso.

The most beautifull church of Milan in corso Italia and via Burigoso.
Italy it isnt a country its a GOD
Βιβάλντι,Ροσσίνι,Βέρντι,Μποτεζίνι,Μορικόνε,Μπουσκαλιόνε:Οι
6 Γίγαντες της ιταλικής Μουσικής

o

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

DEATH IS THE UNDEATH GOD.THE LEADER OF THE WORLD

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΗΤΟΖΩΓΡΑΦΟΙ[ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΓΙΑ Ν/ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΕΛΙΕ ] ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΜΙΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ 30 ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΡΙΒΟΛΙ ΜΕΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΣΚΟΥΑΤ.ΣΚΟΥΑΤ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ .ΚΑΙ ΑΡΤΣΚΟΥΑΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΗΨΙΕΣ.ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΟΙ ΑΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΠΑΡΝΑΣ,ΤΟ ΜΠΟΥΤ ΣΟΜΟΝ Η ΤΟ ΠΕΡ ΛΑΣΕΖ.
ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΤΕΛΙΕ ΣΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Ο ΔΙΑΣΙΜΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ ΖΩΡΖ ΡΕΣΤΑΝΥ[ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ..ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΤΟΚΥΟ] ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΙ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΧΩΡΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΠΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..ΚΟΥΚΛΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΑΒΑΝ ΓΚΑΡΝΤ ΜΕΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ [ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ].ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ..ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ[Απο αυτους που με σκοπο να βγαλουνε 5 δεκαρες ...μεταβαλανε το Συνταγμα...απο μια πανεμορφη πλατεια ...σε...ΕΛΛΗΝΟΤΡΥ..ΠΗΔΑ] ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ..ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ... ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΥΦΗΣΤΑΤΑΙ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-ΕΠΙΜΥΘΙΟ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΡΥΠΙΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ.
ΜΙΚΡΟΙ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΖΟΥΡΑ [ΥΠΟΚΡΟΥΣΕΩΣ ΧΑΡΙΝ] ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΑΛΑΜΑ..Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙ.[[ΕΣΕΙΣ..]]- ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ- [[ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΗΣΗ.ΠΑΛΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΩΣΑΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΚΡΟΙ..]].
-[[ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ?]]
-[[ΝΑΙ.ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ]].
ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ [ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ] ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΙΚΕΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΥΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΘΗΣΘΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΩΤΕΡΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Ο ΗΛΙΟΣ.ΟΗΛΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ ,ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ,ΔΙΚΑΙΟΣ..ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΠΩΡΕΥΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ[ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑ].Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΜΝΗΣΑΝ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΚΡΙΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΣΑΙΚΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΡΚΑ.ΠΟΥ ΛΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ.ΕΝΩ ΑΝ ΖΗΣΕΙ....

ΕΛΛΗΝΟΤΡΥΠΙΔΑ Σ/ΑΓΑΠΑΜΕ. ΓΙ/ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου